STARTSIDA  |  PARTNERS

ARTISTER

Fredag
Lördag
Söndag

Artister söndag

Rongedal & Decibel

Bluesfestivalens söndagskonsert gästas i år av bröderna Magnus och Henrik Rongedahl. Tillsammans med sitt band bestående av Micke Ajax, Per Dückow (båda jämtlänningar), Lennart Westberg och Johan Lyander, samt kören Decibel ledd av Roger Rådström, kommer de att se till att tältet fylls av toner, värme och glädje.

Det bjuds på soul, blues, rock och gospel!

Scen: Bluestältet Tid: 16.00-17.30
Länkar:

BLUES NEWS

"Ulf & Bo - Magic Louisiana Experience!" (2014-08-16)
Ulf & Bo är en högst ovanlig musikalisk upplevelse som kombinerar percussion och trummor med piano, saxofon och sång: på två man - en monomagisk resa genom Louisianas terpentinläger med en vänsterhand som ett ånglok, gospelgrooves med blueskänsla, saxofonisk trolldom och rövarhistorier direkt från alligatorernas väna läppar genom över 35 besök i New Orleans. Ulf & Bo frontar i vanliga fall i Jump4Joy, ett av Sveriges mest internationellt turnerade band, med stående ovationer från Kina till Havanna. Nu hos oss på Jazzköket!.
Blå torsdag fortsätter!! (2014-07-06)
Datumen för höstens "Blå Torsdag" på Jazzköket är spikade. 4 september, 2 oktober, 6 november och 4 december. Boka in dessa i almanackan, så ses vi!!
5 Juni Ida Band Band (2014-05-20)
Blå Torsdag gästas av Ida Bang Band den 5 juni. Ida Bang är en 22-årig sångerska från Stockholm, som snabbt skapat sig ett namn på bluesscenen i Stockholm. Ida Bang Band har funnits i ett år, men först nyligen börjat spela live. Utöver Ida består bandet av Leo Henriksson på gitarr, Richard Hamilton på keyboard, Adam Lännerholm på bas och Erwin Marklund på trummor.